Как бихте желали да изглежда Bашата БИО кошница?

Скъпи приятели,
с настъпване на есента можете да разчитате на нас за доставка на широка гама от любимите Ви био зеленчуци. За предстоящия сезон ще отглеждаме специално за Вас салатки, репички, зелен лук, зелен чесън, копър, магданоз и спанак в органичните ни градини. Продуктите ще Ви заредят с необходимото количество витамини, желязо и други, полезни за организма вещества.

Очакваме първата си реколта в началото на месец ноември, разбира се с удобна за Вас доставка до дома, офиса или магазин на наш доверен партньор.

Благодарим на тези от Вас, които споделиха предложение да разширим продуктовата гама с доставка и на други продукти, отглеждани от наши партньори в екологични стопанства и чисти райони.

Ще бъдем особено благодарни ако отделите няколко минути за попълване на кратка онлайн анкета и споделите с нас за предпочитаните от Вас продукти, с които бихме могли да допълним Вашата кошница.

Вярваме, че с това заедно ще допринесем за по-доброто качество на храната, която достига до Вашата трапеза и ще спестим Вашите усилия и време за комуникация с повече доставчици.

Анкетата е достъпна на следния линк:  КЪМ АНКЕТАТА
Още веднъж Ви благодарим!